O blogu in Pravno obve.

Vse kar napišem in objavim v spletnem blogu na strani http://intelektualec.blog.siol.net je izključno moje mišljenje in mnenje!! Ne trdim, da je vsaka stvar resnična ali zgodovinsko utemeljena, gre le izključno za moje mnenje, ki mi po ustavi pripada ter katerega lahko po zaslugi svobode govora objavljam brez kakršnih kolih sankcij ali tožb.

Za napačno interpretiranje mojih besed in prispevkov ne odgovarjam, prav pa tako ne odgovarjam za namerno popačenje mojih besed za škodovanje meni ali drugim osebam . Vse kar napišem je le moje mnenje in ni nujno resnično, podkrepljeno z dokazi ali argumenti, ker to je le navaden blog. Nobenega nočem pripričevati, nobenega ne silim, da verjame mojim besedam, zgolj in samo obveščam svobodomiselne bralce mojega bloga, o načrtnem zavajnanju ljudi ter namenskemu potvarjanju zgodovine za politične namene. Javnost ima pravico vedeti, da obstaja več stvari, kot pa samo tiste, ki jo predstavljajo desne politične opcije in njihovi cerkevno-desničarski zgodovinarji. V blogu ne žalim nikogar, niti ni za to namenjen, namen je le predstavljati alternativno razmišljanje vsakdanjega človeka, ki mogoče stvari vidi drugače od ustaljenih tirnicah.

Moje prispevke je brez mojega pisnega dovoljenja prepovedano kopirati in objavljati kjerkoli! Dovolim pa, da enakomisleči blogerji objavijo moje zapise brez ovir, zaželjeno je le, da prilepite zraven še povezavo do prispevka oziroma bloga – ni pa nujno. Kot sem že dejal, za morebitne pravne ali politične probleme, ki bi bile posledica mojega članka, ki ste ga morebiti kopirali ali prisvojili za objavo v vašem mediju ali blogu, jaz ne odgovarjam! Torej, kopiranje in reproduciranje na lastno odgovornost.

Če vam ni všeč način pisanja mojih prispekov, potem jih ne berite. Preprosto. Če se vam zdi naslov sporen, potem vsebine prispevka ne preberite, preprosto zaprite moj blog! Komentiranje mojih prispevkov je svobodno in odprto za vse (nimam tistih metod kot nekateri drugi manjdemokratični blogerji, ki komentarje pred objavo prej pregledajo, šele nato pa dovolijo objavo na svojem blogu), do sedaj v vseh teh letih sem izbrisal le dva komentarja, načeloma pa ne moderiram komentarjev uporabnikov. Vse kar napišejo uporabniki v komentarjih pod mojimi prispevki za to odgovarjajo sami in je to izkjučno njihovo mnenje, za katerega jaz nisem odgovoren in ne odražajo mojega mnenja.

Blog ni lektoriran, avtor piše hitro in kaj posebno ne pazi na pravopis, zato tudi toliko napak.

PS. Blog je bil sprva registriran kot zajebancija, kot nekakšen “troll blog” :) , zato sem si izbral ime bloga “intelektualec”, kar seveda nisem – ime sem hotel uporabiti satirično, vendar sem sčasoma objavil toliko stvari, da se mi ne ljubi odpirati novega bloga. Bi se pa zahvalil vsem, ki odkrivate očitne stvari, da nisem intelektualec, kar seveda vem tudi sam, ampak, vseeno hvala, zelo dobro opažate, in če je to edini “proti-argument”, ki ga uspete napisati glede mojih prispevkov, potem res nimam kaj skrbeti.

Kontakt: blog.opozicija.norcem@gmail.com

Lep pozdrav!

 • Share/Bookmark
 • Obvestilo: NOV BLOG!


  Blog Opozicija Norcem se je preselil na nov naslov in novo platformo!

  Nov blog se nahaja na naslovu:

  opozicijanorcem.blogspot.com

  ali

  opozicijanorcem.tk


  Blog (in prispevki) na SiOL-u bo ostal dostopen za javnost!

  Lep pozdrav,
  Opozicija Norcem


 • Spletna strateška igra eRepublik

 • Spremljajte me na Twitterju

 • zadnji komentarji

 • Koledar

  September 2022
  P T S Č P S N
  « Jan    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930